8.9.10

5 opmerkingen:

Bloem zei

Is dit nu goed voor het kind of de economie???

Tineke zei

Ik ben overblijfkracht en maak dit zo nu en dan heel heftig mee. Een hysterisch kind dat schreeuwt om zijn/haar moeder. Het gaat me iedere keer weer door merg en been.
Maar er zijn ook kinderen die het heel gezellig vinden! Dat moet ik er wel eerlijk bij zeggen.

Mira zei

Hmm, vraag me af of het vroeger inderdaad toch niet beter was. Toen er nog maar één ouder ging werken...

Toaske zei

Ik zou het heel erg jammer vinden als de vrije woensdagmiddag (en voor de onderbouw hier vrijdagmiddag) gaat verdwijnen. Ik werk op ma, di en do en hoe moet het dan op die dagen???
Ben ik veel meer geld kwijt aan de opvang als ze al om 13.30 uur daar naartoe gaan (ik betaal namelijk per uur).

Anoniem zei

Toaske, hoe meer opvang je nodig hebt, hoe beter dat is. Dat stimuleren we uiteraard graag als overheid. Daarom passen we graag de schooltijden zodanig aan, dat je meer uren zult moeten afnemen. Jij kunt daardoor meer werken en anderen kunnen meer werken door jouw kinderen op te vangen. Er wordt van alle kanten goed belasting betaald, en ons cirkeltje is weer rond. Zo houden we het leven in Nederland leuk samen.