Prijsvraag: win een set Deugdenkaarten!

/ 1 comment
Pedagoge en Deugdencoach, Marieke, stelt deze maand een prachtige set met Deugdenkaarten voor kinderen, ter waarde van 19,95 beschikbaar!

Op deze kaartenset laten kinderen zelf deugden zien. Deugdenkaarten zijn een ideale hulp bij de opvoeding, en laten de zonzijde zien in moeilijke opvoedmomenten. Wil je meer informatie over deugdenkaarten? Kijk dan op Rondomjou.nl

Hoe kan ik ze winnen?!

Om kans te maken op zo'n prachtige kaartenset hoef je alleen maar een vraag te beantwoorden met behulp van onderstaand formulier. De vraag luidt: 'In welke deugd gaat Marieke zich oefenen het komende jaar?'

Je vindt het antwoord in de rubriek Inspiratie voor onderweg! Succes!Eind februari trekken we uit alle inzendingen een winnares.

In welke deugd of eigenschap zou jij je graag willen ontwikkelen? En waarom?

1 comments:

Pauline zei

Zelf moet ik echt werken aan 'vertrouwen'. Vertrouwen dat anderen ook goed voor mijn kinderen kunnen zorgen (dus moet ik ook loslaten), vertrouwen in mijn eigen kunnen en vertrouwen in de toekomst. Vertrouwen dat het allemaal goed komt, als ik mijn best maar blijf doen. Tsja, en het allerbelangrijkste is dan nog wel; meer zelf-vertrouwen.

Mogelijk gemaakt door Blogger.
Back to Top