Curieus

Citaat van Huismannen.nl:

 'Als huisman heb je over het algemeen één ding veel, en dat is tijd.'
Curieus Curieus Reviewed by Nicole orriëns on april 02, 2011 Rating: 5

5 opmerkingen:

Karien zei

Wat doen wij huisvrouwen dan fout????

Tineke zei

Wij doen ook helemaal niets fout, ik heb als huisvrouw ook veel tijd, net als ieder anders mens, maar die uren vullen we op met koken, poetsen, de was, strijken, aandacht geven aan onze kinderen, de school, de buren, familie, vrienden, de tuin, onze echtgenoot, eventuele huisdieren, de computer, een boek, de tuin, de vogeltjes in die tuin, met leegte en een kopje koffie, de t.v, boodschappen doen voor dat lieve oude echtpaar in de straat, het huis verven waar een likkie nodig is, naar het ziekenhuis gaan voor mijn spataderen, tussendoor nog slapen.
We allemaal veel tijd, toch?

Irene zei

Ja, haha, dat zie ik ook om me heen. De huismannen in de straat zitten 's morgens met koffie voor de buis, de huisvrouwen gaan eerst aan het werk. In het ene huis worden de dekbedden uit het raam gehangen en zoemt de stofzuiger, in het andere huis flitst de tv of knispert de krant.
Dat veel mannen denken dat hun vrouw thuis niets uitvoert, komt door dat principe: 'Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten'! :-)

Huisman zei

Welnu Irene, dan moet je hier maar eens komen kijken. En huisvrouwen die naar hun werk gaan zijn werkende vrouwen. En mijn vrouw denkt heus niet dat ik niks uitvoert....Heb je de huismannen in je straat weleens op de koffie gevraagd? Dan zal je vast een ander verhaal.

Huisman zei

horen.

Mogelijk gemaakt door Blogger.