Previous
Next Post »
7 Comment
avatar

Hi hi, dat is nu eens de nagel op zijn kop geslaan!

Reageer
avatar

Dan moet ik denken aan dat filmpje van een comediante dat een tijdje geleden verscheen; " ok, he goes to work en en brings in the money - but who gives him his monthly allowance ? Right ... me! " mét big smile erbij. ZO herkenbaar - hij gaat uit werken en ik ga over de budgetten - en zo verloopt het hier vlotjes ;-)

Reageer
avatar

:-D ik (her)ken het niet geheel, maar ehm ik denk ook altijd wat maakt het uit?

Reageer
avatar

Wie echt onafhankelijk wil zijn moet een zelfvoorzienend leven leiden. Maar zelfs dan ben je afhankelijk van het weer. Ware onafhankelijkheid bestaat dus niet. Het enige wat de mens rest is te kiezen van wie of wat hij afhankelijk wil zijn.

Reageer

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: 'Email follow-up comments'