Financieel afhankelijk

/ 7 commentsWoordeloze Woensdag

7 comments:

Mira zei

Hi hi, dat is nu eens de nagel op zijn kop geslaan!

Huize Steen. zei

Een waar woord!!

Toaske zei

Een waarheid als een koe!

spookjes zei

super !!!!

ChoCho zei

Dan moet ik denken aan dat filmpje van een comediante dat een tijdje geleden verscheen; " ok, he goes to work en en brings in the money - but who gives him his monthly allowance ? Right ... me! " mét big smile erbij. ZO herkenbaar - hij gaat uit werken en ik ga over de budgetten - en zo verloopt het hier vlotjes ;-)

sillie zei

:-D ik (her)ken het niet geheel, maar ehm ik denk ook altijd wat maakt het uit?

Kelly van Nimwegen-Keasberry zei

Wie echt onafhankelijk wil zijn moet een zelfvoorzienend leven leiden. Maar zelfs dan ben je afhankelijk van het weer. Ware onafhankelijkheid bestaat dus niet. Het enige wat de mens rest is te kiezen van wie of wat hij afhankelijk wil zijn.

Mogelijk gemaakt door Blogger.
Back to Top