Mei Prijsvraag: Win een emaille naam-of nummerbord!

/ 1 comment
Deze maand kunnen we alweer een geweldige prijs weggeven! Het internationale bedrijf Ramsign biedt echte ouderwetse, hand geverfde borden, met orginele ontwerpen van dik en glanzend emaille, aan.

Het Moederfront mag een naam- of nummerbord weggeven. Als je wint mag je zelf kiezen welke van de twee je wilt!

Wat moet je doen?

In onderstaand formulier zie je de vraag die je moet beantwoorden om kans te maken. Het antwoord vind je op Ramsign.nl .Uit alle goede inzendingen wordt een winnares gekozen. We nemen dan contact met je op, en je kunt aangeven hoe je het bord wilt hebben: serie, maat, lettertype, rand, tekst of nummer!

1 comments:

Anoniem zei

Hallo,

als emaille kenner moet ik even reageren!
Er zijn in Nederland een heleboel winkels (ook onlinewinkels) die emaille huisnummerborden en zo verkopen. Die lijken heel er op wat dat bedrijf heeft. Die nederlandse borden hebben ook in een goede kwaliteit. Die bedrijven kunnen ook leveren met garantie en voor veel minder geld. Dat zijn gewoon nederlandse bedrijven.
Ik ga geen namen van bedrijven noemen, want dan maak ik reclame. Google maar even op Emaille groothandel of emaille fabricant. Bij die groothandels kun je vragen naar een adres van een verkooppunt bij jou in de buurt. Zijn er in nederland meer dan 600...

Mogelijk gemaakt door Blogger.
Back to Top