Oproep: vrouw die gestopt is met werken voor Franse tv-reportage

/ Leave a Comment
De Fransen maken een reportage over het lage jeugdwerkeloosheidcijfer in Nederland. Ze denken dat de arbeidsparticipatie van vrouwen in Nederland hierin een rol speelt! Daarom zoeken ze een Nederlandse moeder die mee wil doen aan hun reportage.

Wie helpt de Fransen uit de brand? Je hoeft geen Frans te kunnen!

Onderstaand de oproep!

'Voor het Franse tv-programma Capital ben ik op zoek naar een vrouw die gestopt is met werken omdat het financieel niet genoeg oplevert door de belastingen, en kosten kinderopvang. Heeft dit bij jou meegespeeld om te stoppen met werken? Of ga je binnenkort stoppen?

Klein portret

Het gaat om een klein portret, waar bij je thuis gefilmd wordt terwijl je met de kinderen bent. Daarnaast een kort interview met je beweegredenen om te stoppen, zo mogelijk samen met je partner/man.

Over het programma Capital

Het Franse, economische tv-programma Capital is een gerenommeerd, en veel bekeken economisch programma op de nationale televisie. Tweemaal per maand is er een uitzending van twee uur. Er kijken gemiddeld 4 miljoen mensen. Het programma over Nederland wordt totaal 20-30 minuten.

Meer info?

Wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op via 06-11128998 of brigitvandam@zonnet.nl. De opnames vinden plaats in de week van 5 september (voertaal Nederlands).

Bij voorbaat dank!

Groeten, Brigit'

0 comments:

Een reactie plaatsen

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: 'Email follow-up comments'

Mogelijk gemaakt door Blogger.
Back to Top