Sinterklaastip

Sinterklaas werpt zijn schaduw vooruit, en de eerste speelgoedgidsen zijn al door de brievenbus gevallen. 'Wil ik!' 'Wil ik!' 'Wil ik!' roepen de kinderen terwijl ze driftig producten aanvinken, waaaronder spelcomputers, Nintendo's en Wii's. 'Ik denk niet dat Sinterklaas dat allemaal kan betalen jongens,' waarschuw ik voorzichtig. 'Waarom kies je niet een leuk boek?!' 'Boeken zijn saai mama!' roept dan de Nintendogeneratie. Maar bij Bookadoo kun je nu een heus boek bestellen waarin je kind de hoofdrol speelt. Zo sla je twee vliegen in een klap: je kind leest een boek, en je hebt een origineel cadeau. Wil je kind echt niet lezen, dan zijn de boekjes ook verkrijgbaar als vriendenboekjes. Met een handig stickervel met de foto van je kind erop, zodat hij makkelijk andermans vriendenboekjes kan opsieren. 


( Hide )
  1. Nee, ik zou geen boek kopen waarin mijn kind de hoofdrol speelt. Eén van de vaardigheden die een kind leert uit het lezen van romans is nu juist, dat ze zich leren verplaatsen in een ander en daarmee het centrum van hun aandacht van zichzelf naar een ander verleggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben het helemaal met Irene eens. Het leuke aan boeken is juist het stimuleren van de fantasie en het inlevingsvermogen, het enige boek over jezelf dat leuk is is je babyboekje. Een verhaaltje, moet lekker gewoon een verhaaltje zijn.
    Lucas heeft overigens wel zo een jezelf-in-de-hoofdrol boek gekregen van zijn oma, maar het verhaal is nogal slap en hij vindt er zelf niets aan.

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je wilt reageren!

© all rights reserved
made with by templateszoo