Ontdek de herfst in het Groene Hart!

Trek er samen met je kinderen op uit en geniet van de natuur tijdens een wandeling door de polders van het Groene Hart.

Heb je echte fijnproevers in huis? Laat ze onderweg kennis maken met de lekkerste streekproducten Eerlijke verse producten, rechtstreeks van het land. Zoals overheerlijk fruit en fruitsap, talloze boerenkazen en scharrelvlees. Proef een glas boerenzuivel met honingkoek en neem ook wat mee voor de thuisblijvers!

Bij de creatieve workshops kun je samen aan de slag. Maak een uniek schilderij zonder dat je kwast het doek raakt! Gooi, spetter, druppel, mik en verf. Of volg een mini cursus boogschieten en zoek uit of jij de nieuwe ‘Robin Hood’ bent. 

Op www.groenehart.nl zijn nog veel meer bijzondere dagjes uit te ontdekken. Op de site vind je allerlei ideeën voor leuke uitjes met je kinderen, vriendinnen of lekker romantisch met z’n tweeën. Je bent er trouwens zo; het Groene Hart is een uniek gebied midden in de Randstad.

( Hide )
  1. Fijn, even iets anders dan de berichten over de onderzoeken naar hoe ongelukkig en futloos de thuismoeders zouden zijn ;-)
    Natuurlijk belangrijk om op de hoogte te blijven van de media maar soms komt het mijn strot uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is dit een advertorial? Als dat zo is, is dat natuurlijk niet erg, maar het zou fijn zijn om dat er dan bij de vermelden?

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je wilt reageren!

© all rights reserved
made with by templateszoo