Moeder of koe?

Woordeloze Woensdag

Lees hier het verhaal achter de foto.

( Hide )
 1. niet pro borstvoeding dus, maar zo heb ik me beiden keren ook gevoeld. Voor mij wel herkenbaar dus, en in het algemeen ben ik heus niet tegen bv!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hihihi ach ja ik voelde me ook wel zo, vooral als ik op t werk zo druk had( bv reanimatie ) en ik dus echt me niet kon terug trekken om te kolven en die dikke volle borsten begonnen te lekken en ik gewoon kletsnat werd en uiteindelijk zelf de melklucht rook .....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan mij voorstellen dat moeders zich zo af en toe voelen, toch is het zeker iets moois!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een schokkende stellingname in zo'n tijdschrift, zet me aan het denken. Geeft ook aan hoe wij inde Westerse wereld van de natuur afdrijven. De foto vind ik overigens best mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou ik herken mezelf wel in dat plaatje, zeker als je aan het afkolven bent. Toen de jongste net geboren was en ik in het kraambed aan het kolven was om de productie op te werken riepen man en ik heel hard : MOEOEOEOE, tot grote schrik van onze kraamzuster en grote hilariteit van ons. Hoe mooi en fijn het ook is om BV te geven, op dat moment zijn we echt het ultieme zoogdier!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto maar nee ik ben het er niet helemaal mee eens. Ik ben toch nog echt voorstander van borstvoeding alhoewel het ook niet altijd even simpel is...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben wel voorstander van Bv, maar ik moet eerlijk toegeven dat er momenten geweest zijn waarop ik me een melkkoe voelde ... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer dat het tijdschrift zo'n standpunt inneemt, maar de foto vind ik wel herkenbaar. Zoals hiervoor al gezegd werd, vooral tijdens het kolven!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het een mooie foto.

  tja, discussies over borstvoeding vind ik zo onzinnig. Iedere moeder moet wat dat betreft doen wat haar het beste ligt vind ik.

  Dat van die vaders met hun verlof vind ik echt helemaal suf. Wat een flauwekul.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige koeiendame is dat! Als je op die manier je koeienvlekken en dito uiers mag dragen, dan kan dat toch alleen maar een voorrecht zijn? Niets om je druk over te maken in ieder geval, lijkt me. En buiten dat, borstvoeding is ook nog eens heel gezond!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben er heel trots op dat ik borstvoeding geef! Een koe heb ik me nooit gevoeld, maar tis niet altijd zaligmakend, maar dat is zwanger zijn ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je wilt reageren!

© all rights reserved
made with by templateszoo