Van min negen tot plus een!

Voor iedereen die even wil bijkomen van al dat feminisme en emancipatie, biedt Jools Oliver's boek 'Van min negen tot plus één' aangename lektuur.

Even terug naar de basis van het  moederschap, en lekker lezen over zwanger zijn en moederen. Hoewel ik inmiddels ruim uit de baby's ben, en mijn interesse in zwangerschappen, borstvoeding en fruithappen op een sudderpitje staat, kon het boek toch mijn aandacht vasthouden.

Gewoon omdat het zo gezellig en kneuterig is. Lekker tutten, en je afvragen wanneer je baby vast voedsel mag, en met een glimlach van herkenning lezen over buggy's die het vertikken om uit te klappen.

Voeg daarbij nog prachtige foto's van Jools Oliver, en haar kinderen en je hebt een paar gezellige uurtjes. Als Birkenstocks en Uggs fan sloot ik haar onmiddellijk in mijn hart toen ik haar schoeisel zag!

Het boek is wel behoorlijk gedateerd, want inmiddels is Jools de trotste (thuisblijf)moeder van vier kinderen.

Van min negen tot plus een !
Van min negen tot plus een !
Jools Oliver


( Hide )
  1. Ik heb het boek! Wie het wil kopen kan me mailen. Het is een erg leuk boek voor mama's met kleine kindjes of mama's die zwanger zijn.
    sandravrijdags@telenet.be

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je wilt reageren!

© all rights reserved
made with by templateszoo