Voor moeders die denken

Search

Moeder heeft het gedaan

'If it's not one thing, it's your mother' verklaarde acteur en regisseur Woody Allen al eens. Er zijn boekdelen geschreven over de relaties tussen moeders en hun kinderen. En programma's als Spoorloos spelen gretig in op de universele band tussen moeder en kind.

Maar juist doordat die band zo wezenlijk is, krijgen moeders nog al eens de schuld van allerlei zaken.

In een interview in De Gelderlander vonden we dit pareltje van Maarten 't Hart: 'Vermoedelijk zou ik makkelijk in het leven staan als mijn moeder niet overal een domper op had gezet.'

1 opmerking

  1. tja, mij moeder heeft 'het' toch ook gedaan ... en toch heb ik hoop dat mijn kinderen dat niet over mij gaan zeggen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je wilt reageren!