Financieel afhankelijk
Woordeloze Woensdag
( Hide )
 1. Hi hi, dat is nu eens de nagel op zijn kop geslaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dan moet ik denken aan dat filmpje van een comediante dat een tijdje geleden verscheen; " ok, he goes to work en en brings in the money - but who gives him his monthly allowance ? Right ... me! " mét big smile erbij. ZO herkenbaar - hij gaat uit werken en ik ga over de budgetten - en zo verloopt het hier vlotjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. :-D ik (her)ken het niet geheel, maar ehm ik denk ook altijd wat maakt het uit?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wie echt onafhankelijk wil zijn moet een zelfvoorzienend leven leiden. Maar zelfs dan ben je afhankelijk van het weer. Ware onafhankelijkheid bestaat dus niet. Het enige wat de mens rest is te kiezen van wie of wat hij afhankelijk wil zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je wilt reageren!

© all rights reserved
made with by templateszoo