De prijs die Zweden betaalt

Wendy Schouten woont in het Walhalla dat Zweden is. Volgens de traditionele feministes althans, want daar kunnen vrouwen tenminste onbekommerd buitenshuis werken omdat de kinderopvang er uitmuntend geregeld is.

Dat vindt ook Wendy Schouten, maar zij zag de schaduwzijde van die geweldige Zweedse voorzieningen: een gezinsleven als los zand.

Surf snel naar Wendy's blog, en lees daar haar artikel: 'Luxe kinderopvang, maar het gezinsleven is los zand'! Verplichte kost voor alle Nederlandse ouders!

En voor de traditionele feministes.

( Hide )
  1. Als ik haar artikel zo lees, dan heb ik eerlijk gezegd echt het gevoel dat ik iets heb gemist in mijn opvoeding en denk ik dat ik een betere jeugd had gehad in Zweden. Minder autoritair, meer aandacht voor de natuur op school etc. Natuurlijk snap ik haar bezwaren wel, maar ik denk dat de voordelen toch wel zwaarder wegen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is inmiddels even terug zoeken naar de juiste blog, dit een directe link: http://eigenkracht.blogspot.nl/search/label/sociale%20armoede%20Zweden

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je wilt reageren!

© all rights reserved
made with by templateszoo