Perfecte moeders bestaan niet. Duh.

Sinds vrouwen massaal de arbeidsmarkt op gingen, kwam er een even massale hoos aan boeken over de combinatie baan-gezin. De meeste staan vol met open deuren, met tips als 'Leg de lat niet te hoog' en 'Je hoeft niet alles te kunnen.'

Dus toen we op de redactie het boek Perfecte moeders bestaan niet binnen kregen, reageerden we zo ongeveer als de jury in Britain's got talent toen Susan Boyle het podium op liep. Met een mengeling van verveling en scepsis.

Perfecte moeders bestaan niet: verrassend goed boek


Maar zoals Susan Boyle de verveelde jury verraste, zo verraste Diana Koster ons met Perfecte moeders bestaan niet. Toegegeven, de boodschap is niet nieuw, maar Diana Koster vertelt hem op een rustige, integere toon. En daar ontbreekt het meestal nogal aan bij dit genre. In plaats van hijgerige coaching tips, durft Koster de diepte in te gaan. Ze biedt handvatten om jezelf te hervinden, als je jezelf bent kwijt geraakt in de waan van de dag. Of gewoon, als het allemaal even niet zo lekker gaat.

Leidraad voor grip en inzicht


Perfecte moeders bestaan niet is een boek om op je nachtkastje te leggen, en te gebruiken als een leidraad/handboek. Het is een boek dat oproept tot bezinning. En Diana Koster maakt dit makkelijker door schema's * die je kunt invullen.

Over Diana Koster


Diana Koster is van huis uit verloskundige. In haar praktijk kwam ze regelmatig zwangere vrouwen tegen waarvan ze dacht: 'Jij hebt eigenlijk wat meer begeleiding nodig dan ik als verloskundige kan geven.' Daarom volgde ze een opleiding tot vrouwencoach. Je vindt een aantal verhalen van vrouwen die Diana begeleidde terug in Perfecte moeders bestaan niet. Deze casussen zorgen voor een 'Aha-effect' en zullen opluchting en herkenning bieden.

Zeer geschikt als kraamcadeau


Wij vinden Perfecte moeders bestaan niet uitermate geschikt als kraamcadeautje! Want moet niet iedere vrouw na een bevalling haar evenwicht hervinden? Dit boek kan daarbij zeker helpen.

Praktische informatie over Perfecte moeders bestaan niet


Perfecte moeders bestaan niet is voor 24,95 te koop bij bol.com.

* Maar op de website www.perfectemoedersbestaanniet.nl kun je gratis delen uit het boek lezen, en bovendien de schema's uitprinten. Dat vinden we erg sympathiek!
( Hide )
 1. Wat een leuke, originele recensie. Duh!
  En ik vind het een eer om met Susan Boyle vergeleken te worden :-)

  Groetjes,

  Diana Koster

  Twitter: @VrouwencoachDK
  Facebook: VrouwenCoach.Verloskundige

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je wilt reageren!

© all rights reserved
made with by templateszoo