Rijk leven hoeft niet duur te zijn


'Rijk leven hoeft niet duur te zijn.' Dat is het motto van de Telfort Wisselkiosk.

Het is een motto dat veel Nederlandse vrouwen in praktijk brengen. Zij kiezen voor een rijk leven in termen van voldoende tijd voor zorg en opvoeding voor hun kinderen. Zo'n rijk leven, hoeft niet duur te zijn

Toch laat de economische crisis in steeds meer gezinnen haar sporen naar. In het programma 'Een dubbeltje op z'n kant' wordt dat soms pijnlijk duidelijk. Hier in helpen John Williams en Annemarie van Gaal mensen die financieel in de problemen zitten.

Donald Duck


In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen moest er zoals gewoonlijk flink bezuinigd worden. En de echtgenote wist meteen een goede bezuinigingspost: de Donald Duck van haar man. Terwijl hij nog tegenstribbelde, pakte zij kordaat de telefoon en zegde met nauw verholen triomf zijn abonnement op. Haar echtgenoot zat er een beetje beduusd en teleurgesteld over het verlies van zijn Donald Duck bij.

Telfort Wisselkiosk


Had hij maar geweten van de Telfort Wisselkiosk! De Telfort Wisselkiosk is een mobiele tijdschriftenkiosk die langs verschillende parken en stranden reist. Je kunt er je tijdschrift inleveren en een ander tijdschrift meenemen. Zo lees je tijdschriften, zonder kosten te maken.

En dus zonder de wind van voren te krijgen van John Williams en Annemarie van Gaal!

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Fijn dat je wilt reageren!

© all rights reserved
made with by templateszoo