Minimumloon voor moeders?

In de Telegraaf steekt ene Ida Knol-De Groot haar nek uit en oppert het idee  van een minimumloon voor iedere moeder.

De reacties liegen er niet om.

Hoewel er ook wel wat positieve reacties zijn, reageren de meeste mensen in termen van: 'Betaal je eigen hobby!'

Lees hier het artikel en de (onverkwikkelijke) reacties.
( Hide )
  1. Ik heb me inderdaad wel eens afgevraagd waarom ik wel 900 euro kreeg om mijn kinderen naar de opvang te brengen en het niet in mijn eigen zak kon steken en dan voor mijn eigen kinderen kon zorgen. Toch vind ik dit idee erg ver gaan. We kiezen er zelf voor kinderen te krijgen en er zijn al genoeg toeslagen waarmee er aan ons tegemoet gekomen wordt. Wat meer erkenning voor het feit dat het moederschap vaak net zo zwaar is als een baan zou ik wel op zijn plek vinden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Och ja, Telegraafreaguurders... Daarmee is het meeste wel gezegd ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je wilt reageren!

© all rights reserved
made with by templateszoo