Bootcamp voor een aanstaande huisman

De Amerikaanse Rosie Pope, is een zogenaamde 'maternity concierge'. Ze bereidt echtparen voor op de komst van hun baby. Om precies te zijn stinkend rijke echtparen die in New York wonen. In de serie Pregnant in Heels zie je haar in actie.

Huisman moet oefenen


In de laatste aflevering van het eerste seizoen zien we een aanstaande vader stuntelen met een baby. Zijn vrouw is een succesvolle advocate, en zal na de bevalling weer fulltime aan het werk gaan. Hij zal huisman worden. Een fenomeen dat steeds vaker voorkomt in de VS: de vrouw als kostwinner en de man als huisman.

Compleet overweldigd


In zogenaamde 'Mr. Mom' films worden vaders vaak afgeschilderd als stuntelende idioten. En hoewel deze aanstaande vader zeker stuntelt, heeft de hele episode toch ook iets ontroerends. Bovendien is het best vermakelijk om de zweetplekken in zijn overhemd te zien groeien. En en hoe hij geregeld compleet dichtklapt bij vraagstukken als: 'Hoe doe ik de was, en krijg ik het eten op klaar in combinatie met een baby?'

In onderstaand fragment kun je het zelf bekijken


Leuk als je het gevoel hebt dat je partner onderschat wat je thuis allemaal doet. En geniet van het eind van het filmpje als de toekomstige huisman de baby het liefst zou houden.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Fijn dat je wilt reageren!

© all rights reserved
made with by templateszoo