Opvoeden, daar krijg je een punthoofd van


Steeds meer vrouwen kiezen er voor een boek in eigen beheer uit te geven. Zo ook Jessica Köhler-Bracke. Zij publiceerde in mei 2014 haar bundel met columns getitel Opvoeden, daar krijg je een punthoofd van.

Opvoeden, daar krijg je een punthoofd van


Zoals gebruikelijk in het genre van columns over het moederschap, gaat ook Opvoeden, daar krijg je een punthoofd van over de ups en downs van het moederschap. Dat doet Jessica niet onverdienstelijk.

Maar toch komt er vrij snel een moment waarop je als lezer denkt: 'Is dit boek soms in eigen beheer uitgegeven?'

Columns over oudere kinderen


Wat dit boek met columns over het moederschap onderscheidt van de vele andere boeken, is dat Jessica al wat oudere kinderen heeft. En dus gaat het niet alleen maar over fruithapjes en luiers. Ook de perikelen rondom pubers komen langs.

De tekeningen zijn het leukst


Opvoeden daar krijg je een punthoofd van is erg leuk geïllustreerd door ene Bas Wiegmink. Zie ook het plaatje van de cover in de linkerbovenhoek van deze recensie.

Conclusie


Opvoeden, daar krijg je een punthoofd van is best aardig. Je kunt het boekje het beste zo nu en dan pakken, een titel kiezen, en de bijbehorende column lezen. Wie kinderen heeft in de puberleeftijd zal zich gesterkt voelen: 'Ik ben niet de enige.'

Praktische informatie


Opvoeden, daar krijg je een punthoofd van. is voor 14,95 te koop bij bol.com

Blijf op de hoogte en neem een gratis emailabonnement!
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Fijn dat je wilt reageren!

© all rights reserved
made with by templateszoo