Boekjevankarton: maak je eigen unieke boekje

Boeken zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. Je kunt ze dan ook niet vroeg genoeg in aanraking brengen met het geschreven woord!

Zelfs voor baby's en peuters die nog niet kunnen lezen, is het al goed om in aanraking te komen met boekjes. Zo wennen ze aan de vorm, het concept van een blaadje omslaan en het gevoel van een boek.

Maak je eigen kartonnen boekje

Bij www.boekjevankarton.nl kun je nu zelfs je eigen boekje maken. Helemaal zoals jij dat wilt. Omdat de boekjes van kartonnen pagina's zijn gemaakt, zijn ze veilig voor je kind. Erg leuk ook als kraamcadeautje!

Wij mochten de tool testen die je gebruikt om je boekje samen te stellen, en maakten een boekje van karton.

Lees hieronder onze ervaringen en bekijk het eindresultaat.

Boekjevankarton.nl: de tool

Hoewel onze kinderen zogenaamde digital natives zijn, zijn wij ouders dat meestal niet. Daarom waren we blij verrast met de tool waarmee het boekje gemaakt wordt. Die is zo gemaakt dat ook minder handige mensen er mee kunnen werken. De tool werkt, zoals dat heet intuïtief. Dat wil zeggen dat de tool zichzelf wijst, en de ene stap logisch volgt op de andere.

  1. Je begint met kiezen van het formaat boekje. Alle boekjes hebben 14 pagina's. Maar de grootte van de boekjes en de dikte van de bladzijdes verschillen.
  2. Nadat je het gewenste formaat boekje hebt gekozen, ga je de foto's uploaden die je in het boekje wilt plaatsen.
  3. Die foto's sleep je vervolgens in je boekje.
Hier onder een plaatje van de tool.

Geen foto's? Geen probleem! 

Op boekjevankarton.nl vind je een ruim aanbod van leuke afbeeldingen en achtergronden die je kunt gebruiken. Ook kun je plaatjes van teksten voorzien. Een prettige service is dat boekjevankarton.nl je waarschuwt als je foto's hebt gebruikt die geen mooi eindresultaat opleveren. Wij hebben daardoor diverse foto's vervangen door andere. Met als resultaat een prachtig boekje.

Hier onder zie je ons boekje in actie!

boekjevankarton
Gemaakt met achtergronden en plaatjes op boekjevankarton.nl zelf
Achterkant van het boekje
Ook weer gemaakt met afbeeldingen van boekjevankarton.nl

Links eigen afbeelding!

Bestelling en afhandeling

De bestelling en afhandeling verlopen snel en makkelijk. Nadat je je boekje hebt besteld krijg je een bevestiging. Vervolgens word je keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. We bestelden het boekje op een donderdag, en kregen het thuisbezorgd op woensdag.

Ideeën voor boekjevankarton.nl 

Met boekjevankarton.nl kun je echt allerlei leuke boekjes maken. Wij zetten een aantal ideeën op een rijtje:

  • Het is een uniek en persoonlijk kraamcadeau. 
  • Heb je een zwangere vriendin? Verzamel oude kinderfoto's van haar en verwerk ze tot een boekjevankarton en geef dat als kraamcadeau.
  • Maak een boekje voor je peuter met foto's van zichzelf.
  • Is je kind helemaal gek op vliegtuigen? Of eenden? Met boekjevankarton maak je je eigen themaboekje.
  • Je kunt ook een themaboekje maken. Bijvoorbeeld van de seizoenen. Op boekjevankarton vind je plaatjes voor elk jaargetijde.

Conclusie

www.boekjevankarton.nl is een originele en makkelijke manier om een uniek boekje te maken. En de levering en service zijn prettig.

De prijs van de boekjes varieert van 14,95 tot 21,95 excl. verzendkosten.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *