Leggings: te verleidelijk voor mannen?

Leggings.

Ze liggen wel vaker onder vuur. Meestal omdat ze weinig charmant zouden staan. Maar nu haalden ze het nieuws omdat ze te sexy zouden zijn.

Amerikaanse blogger Veronica Partridge zat te praten met een stel andere vrouwen over leggings toen God haar een nieuw inzicht stuurde:

'Door leggings te dragen breng ik mannen onnodig in verleiding!'

Veronica Partridge vroeg haar man wat hij van leggings vond. En hij antwoordde dat in een kamer met vrouwen in leggings, hij het moeilijk vond om 'niet te kijken'. Nou heeft Veronica's man een heleboel zelfbeheersting.

'Maar hoe moet het met al die mannen die minder zelfbeheersing hebben?' 

vroeg Veronica zich bezorgd af.

En daarom besloot ze voortaan geen leggings meer te dragen. Ze schreef een post over dit besluit en zette die ook op Facebook. De post ging viraal!

Het geeft een heel nieuwe betekenis aan de hit van Right Said Fred 'I'm too sexy for my shirt'.

Blijkbaar kun je ook te sexy zijn voor je leggings.

Critici vinden Veronica Partridge verhaal een slechte zaak. Omdat het zou impliceren dat vrouwen door hun kledingstijl bepaald mannengedrag over zich zouden afroepen. Denk aan:

'Ze vroeg er om!'

Blijf op de hoogte en neem een gratis emailabonnement!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Vergelijkbare berichten

3 reacties

  1. Bij mannen kun je alles zien hangen. Ik word op de markt weleens "schatje" genoemd door een grote negerin, maar ik ben nog nooit in mijn ballen geknepen. Maar ik begrijp nu dat ik in Amerika daar wel kans op zou hebben ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *