Pandora Moederdag collectie

Gesponsorde post
pandora sieraden

Speciaal voor Moederdag maakte het Deense sieradenlabel Pandora dit ontroerende filmpje. Het gaat over de vraag of een kind dat geblinddoekt zijn of haar moeder kan herkennen uit een rij met vrouwen. Het filmpje gaat over de unieke band tussen moeder en kind.

Het is al 14 miljoen keer bekeken!

Kijk nu zelf wat er gebeurt!


Pandora


Pandora is een Deens sieradenlabel.Ze verkopen allerlei sieraden maar zijn vooral bekend geworden vanwege hun Pandora armband met bedels.

Pandora bedelsysteem: een bedel voor elke gelegenheid


Het Pandora bedelsysteem bestaat uit bedels, die je heel makkelijk op de speciale Pandora armbanden draait. Er zijn bedels voor elke gelegenheid. Dat maakt een Pandora armband zo'n leuk cadeau. Bij elke verjaardag, trouwdag of Moederdag kan een nieuwe bedel cadeau gedaan worden.

Zo ontstaat een heel persoonlijke bedelarmband met bij elke bedel een eigen verhaal. En als je niet van armbanden houdt, kies je gewoon een ander soort sieraard uit de grote collectie.

Moederdagcollectie van Pandora


Speciaal voor Moederdag komt Pandora met een collectie sieraden. Dus als je man niet weet wat hij je moet geven, of je kinderen kunnen inspiratie gebruiken, dan kunnen ze hier terecht.

Lees ook Moederdag zonder moeder.

Blijf op de hoogte en neem een gratis emailabonnement!
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Fijn dat je wilt reageren!

© all rights reserved
made with by templateszoo