Wat doe je de hele dag?

Iedere thuisblijfmoeder herkent de vraag denk ik wel:

'Wat doe jij de hele dag?'

Het kan een vraag zijn uit eerlijke interesse. Maar soms gaat onder die vraag het vooroordeel schuil, dat vrouwen die fulltime moederen 'niets doen'. Geen wonder dus dat de meeste thuisblijfmoeders het een vervelende vraag vinden.

Filmpje van dag uit het leven van een thuisblijfmoeder


Zo ook de Amerikaanse thuisblijfmoeder Gemma Chalmers. Op haar Facebookpagina schreef ze:

'All weekend my lovely partner has been moaning that I do nothing all day, so I thought I’d show him a full day. Before I even started this video I had two smashed glasses to clean up as the little man thought it [would] be funny to throw then off the kitchen unit. I emptied the dishwasher, gave the little man breakfast, managed to get a quick shower(with the little man coming and checking on me throughout) changed his bum and got dressed myself.'

Ze maakte een time-lapse filmpje van haar dag dat prompt viral ging.


http://www.sheknows.com/parenting/articles/1137423/stay-at-home-mom-viral-video

Blijf op de hoogte en neem een gratis emailabonnement!
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner
( Hide )
 1. Enorm herkenbaar
  Alsof we de hele dag op de bank zitten en niks doen
  Leuk filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. briljant filmpje, mijn man denkt ook altijd dat ik de hele dag op de bank lig netflix te kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha zeker herkenbaar. Al kies ik af en toe wel bewust voor een dagje niets doen. Dan wordt aan het einde van de dag ook duidelijk wat het verschil is ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettend leuk filmpje is dit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, te herkenbaar. Wat leuk dat ze dit gedaan heeft zo! Hulde aan de thuisblijfmoeders. Gelukkig gaan mijn beide kinderen naar school, maar ik werk alweer 32 uur. Dus als ze thuis komen stop ik met mijn "relaxte" werk en start ik aan het "kinderwerk"... no rest for the wicked :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Herkenbaar. Mensen denken altijd dat je de hele dag films en series kijkt of zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha mijn vriend denkt ook maar dat ik de hele dag lig niks te doen 😂

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je wilt reageren!

© all rights reserved
made with by templateszoo