Kinderkleding voor de zomer van 2019

Heb jij de winterkleding al opgeborgen, en de zomerkleding te voorschijn gehaald? Zeker als je kinderen nog klein zijn, kom je er dan vaak achter dat ze overal zijn uitgegroeid. Nina schreef onderstaande post over kinderkleding kopen.

Dit zijn ze: de kinderkleding trends van zomer 2019! 

De zomer komt er weer aan, en dan betekent dat alle warme truien, winterjassen en dikke wollen sokken weer opgeborgen kunnen worden. Het is weer tijd om zomerkleding in de kast te leggen!

Vaak ontdek je dan dat de kleding van vorige zomer niet meer past, omdat ze alweer een paar maten zijn gegroeid. Tijd om er lekker op uit te gaan om de leukste zomerkleding voor de kinderen te scoren. Maar waar vind je nou echt de allerleukste kleding? En wat zijn de laatste trends? Lees snel verder!

Trendy Kleuren

Ieder jaar spelen er weer nieuwe trends. Deze zomer lijkt alles om kleur te draaien. Met één blik op de kleuren van deze zomer lijken rode en oranje tinten te overheersen. Maar ook fel geel en roze doen het erg goed. Verder pastelkleuren, de trend van afgelopen winter: die verdwijnen nog even niet uit het modebeeld. Daarnaast is het een opvallende trend dat veel kleuren met elkaar gecombineerd mogen worden deze zomer. Lekker mixen en matchen dus!

Prints 

Vorig jaar hebben we al een beetje kunnen experimenteren met printjes. En ook dit jaar zullen er weer verschillende prints voorbij komen. Bij de meisjes draait het vooral om ‘romantische prints’, zoals leuke diertjes of poppetjes en andere schattige printen zoals kersjes, kroontjes of ijsjes. En met een retro print van stippen of streepjes zit je natuurlijk altijd goed.

Een goed voorbeeld hiervan vind je bij ninni vi, een super hip meidenmode merk dat zich richt op stoere meiden met sportieve kleding met felle kleuren. Tussen de jongenskleding trends zien we wat stoerdere elementen voorbij komen, denk hierbij aan grote logo’s of teksten en sportieve printen.

Waar vind je de laatste trends?

Iedereen heeft natuurlijk een ander budget te besteden aan kinderkleding. Maar ook zonder de duurste merken kan jouw kind er stijlvol bijlopen. Door goed op internet te zoeken kun je vaak relatief goedkope kleding vinden. Ook hebben webshops vaak de sale items langer online staan, waardoor je veel goedkoper uit kan komen!

Online shoppen brengt nog veel meer voordelen met zich mee, zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk prijzen met elkaar vergelijken, of filteren op laagste prijzen. En geen zorgen, de meeste webshops hebben tegenwoordig gewoon een gratis retourneren beleid, dus mocht de kleding toch niet passen of niet in de smaak vallen dan kun je de kleding gewoon gratis ruilen! Kinderkleding online kopen is dus de oplossing.

Nawoord

Dankjewel Nina voor je artikel. Het is goed om ook andere stemmen te laten horen. Zelf ben ik totaal wars van zogenoemde trends, en vind het onzin om daaraan mee te doen. Maar iedereen is weer anders, en daarom is het leuk om een ander geluid te laten horen.

Lees ook alles over de zogenoemde tussenjas.

Tip!

Kies voor kinderkleding met knoopsgatenelastiek. Die kun je namelijk makkelijk wijder en strakker maken in de taille.

Blijf op de hoogte en neem een gratis emailabonnement!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *