Teunie Luijk, Romy Boomsma en Jelka Houten: wat hebben ze gemeen?

thuisblijfmoeder

Teunie Luijk, Romy Boomsma  en Jelka Houten
.

Zo maar drie namen.

Drie vrouwen, drie moeders.

Wat hebben deze drie met elkaar gemeen?

Teunie Luijk, Romy Boomsma  en Jelka Houten


Wat deze drie vrouwen gemeenschappelijk hebben is dat ze alledrie de waarde van het moederschap en zorg en opvoeding benoemen.

Teunie Luijk


Teunie Luijk is al vele jaren thuisblijfmoeder en is de vrouw achter het populaire blog Eenvoudig Leven. Ze schreef het boek Dat doen we zelf wel, en runt nu een webshop vanuit huis. Ook geeft ze workshops. Teunie is het levende voorbeeld dat je ook als thuisblijfmoeder jezelf kunt ontwikkelen, en zelfs geld kunt verdienen vanuit huis. Zie ook Teunie Luikjes webshop!

Romy Boomsma


Romy Boomsma is 'de vrouw van' Arie Boomsma. Ook zij is net als Teunie Luijk fulltime thuis bij haar kinderen. Romy is heel populair op Instagram, waar ze prachtige plaatjes laat zien van haar leven. Dit komt haar ook regelmatig op kritiek te staan. Ze zou een te rooskleurig plaatje schetsen.

Jelka Houten


En dan Jelka Houten. Jelka Houten is actrice en wisselt periodes van thuisblijfmoeder zijn en fulltime moederen af met haar werk buiten de deur. In een interview zei Jelka dat ze het onterecht vindt dat er zo neerbuigend wordt gepraat over huisvrouw zijn. Ze noemt moeder zijn de belangrijkste baan die er is.

Ken jij nog meer inspirerende vrouwen die de waarde van moederen benoemen?


Blijf op de hoogte en neem een gratis emailabonnement!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Fijn dat je wilt reageren!

© all rights reserved
made with by templateszoo